Novinky

f.STAKOHOME 10 let na trhu

Cílem firmy bylo komplexní řešení inteligentních elektroinstalací v rodinných domech a bytech, nabízet kvalitní služby, odborný servis a poradenství, vše spojeno se znalostí trhu v oblasti inteligentních systémů.

Dnes je Stakohome firmou, která se jako jedna z mála na českém trhu specializujeme výhradně na inteligentní technologie do domů a bytůZakázky řeší komplexně, tzn.včetně návrhů, projektů, dodávek, realizace, záručního a pozáručního servisu. Součástí dodávek firmy jsou již standardně i další systémy jako např. ozvučení, multimédia (audio/video), počítačová/datová síť, TV-SAT rozvody, domovní telefony, přístupové systémy, IP kamery, el.zabezpečovací systém EZS.

Další vizí firmy bylo prosadit na trhu své vlastní řešení STAKOHOME www.bytovy-rozvadec.cz , které se týká datových rozvodů v bytech. V současnosti toto řešení využívají ve svých projektech developeři - např.Central Group, Skanska, Metrostav, Ekospol atd..

Nebylo vždy jednoduché představovat a prosazovat technické novinky. Nicméně, čas ukázal, že to byl pohled správným směrem, a že i český trh je připraven na novinky v oblasti bydlení.  
Firma Stakohome je připravena i v dalších letech plnit nejnáročnější požadavky zákazníků a přinášet inovace (připravují se zajímavé novinky). Věříme, že rozšíří své spokojené zákazníky (Od svého vzniku f.Stakohome uspokojila poptávku po řešení inteligentního bydlení nebo standardních elektroinstalací či slaboproudých systémů bezmála dvou tisíců zákazníků. Zakázky probíhaly do více než čtyřech stech rodinných domech a do více než půl druhého tisíce bytů).  

Děkujeme také všem našim zákazníkům a obchodním partnerům za dosavadní spolupráci a projevenou důvěru.