Novinky

Kvalitní zvuk, který je pouze slyšet!

Neviditelné reproduktory americké společnosti Stealth Acoustics, které Stakohome Network s.r.o. dodává a instaluje, poskytují nebývalý zvuk, a to v plném rozsahu a jsou dokonalým řešením pro zcela skrytý audio systém pro jednu nebo několik místností, domácí kino či vysoce výkonné dvoukanálové poslechové systémy.

Zvuk, který je bez kompromisu a je srovnatelný s viditelnými reproduktory. Vynikající poměr je také cena/výkon. Díky aktivnímu přednímu panelu je zajištěn plný a realistický zvuk. Je možné jej označit za nejlepší dostupný zvuk neviditelných/skrytých reproduktorů a subwooferů. Ideální využití v moderních prostorech (rodinné domy, byty, kanceláře), kde je kladen důraz na design a minimalistický interiér.

Po samotné instalaci a následném začištění je možné skyrté reproduktory přetřít libovolným nátěrem, opatřit tapetou atd.. V interiéru nezanechávají tyto reproduktory žádné viditelné stopy (např.mřížky, rámečky apod.).
 


       Připevnění         Zakrytí páskou      Zatmelení spáry         Zbroušení              Malování


Způsob instalace/umístění:
- do sádrokartonových příček
- do zděných příček a zdí
 
Katalog produktové řady Neviditelných reproduktorů_cz_(0.6 MB)

Výrobky a technologie společnosti Stealth Acoustics získaly mnoho uznání a ocenění, např.:



 

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, tel.: 776 780 373, rádi vám předvedeme neviditelné reproduktory v akci v našem showroomu, na adrese Aloisovská 934/8, Praha 9 - Hloubětín.