Novinky

I návštěva u zubaře může být příjemným zážitkem.

V nově rekonstruovaném stomatologickém centru Esthé Dent navrhla a následně realizovala společnost Stakohome Network s.r.o velmi zajímavé multimediální řešení pro výběr konkrétního lékaře a služby v rámci celého stomatologického centra, v kombinaci s možností volby např. oblíbené hudby pro zpříjemnění čekání nebo při samotném zákroku. Součástí řešení je také inteligentní elektroinstalace, díky které je možné pohodlně a jednoduše ovládat rolety a další vybavení centra.

Pro řízení centra bylo použito řešení STAKOHOME, které spojuje systémy Teco Foxtrot (inteligentní elektroinstalace) a Control4 (ovládání multimédií). Jednoduché, přehledné a intuitivní menu, díky kterému si zdravotní sestra/lékař snadno vybere zařízení či místo, které chce ovládat. Ovládání z PC, dotykového systémového panelu, iPad, iPod, iPhone, chytrého telefonu atd..

Při vstupu do čekárny přivítá pacienty příjemná relaxační hudba a v této atmosféře si na dotykovém panelu (obr.č.2) mohou vybrat např.oblíbenou hudbu nebo požadovanou službu.

 


Obr.č.2 Dotykový panel s nabídkou (f.Stakohome Network s.r.o. vytvořila specifickou podobu speciálně pro firmu Esthédent) pro klienty – výběr lékaře, služby, hudby.
 

Existuje totiž možnost poslouchat hudbu případně sledovat pohádku dokonce v průběhu samotného zákroku (obr.č.3) - např. při bělení zubů, dentální hygieně, atd.. Nejen nejmenší pacienti se tak mohou věnovat příjemné zábavě a zapomenout na prováděný zákrok.


Obr.č.3 Systém umožňuje sledovat přinesenou pohádku při zákroku (z ordinačního křesla). 
 

Pacientům jsou v rámci multimediálního systému k dispozici informace o jednotlivých lékařích a nabídka dostupných zákroků. Volně je k dispozici připojení k internetu pomocí bezdrátové sítě WiFi. Internet si tak pacienti mohou prohlížet na svých mobilních telefonech či tabletech.

Po vstupu do ordinace už nezbývá, než se pohodlně usadit v křesle. Sestřička na přání spustí hudbu dle vašeho dřívějšího výběru.


Obr.č.4 Jednoduché ovládací menu pro zdravotní sestru. Toto menu na PC jsou v jednotlivých ordinacích.

 

www.vrtiskazak.com -  Designerske duo, kter=e má za sebou nespočet zajímavých projektů, na kterých se podílelo, jako např. hotel MOODS, hotel Fusion, adidas, Heineken, Nadace Terezy Maxové dětem, KKCG a další.

 

www.esthe-dent.cz  - Špičkové stomatologické centrum představuje pracoviště s moderním vybavením. Garanty vysoké odborné úrovně jsou přední odborníci s letitou praxí.